Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen14g18kcal2.4g0.3g1.2g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Amerikan Pekoni filee, HK6.3g10kcal1.3g0g5.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.3g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g4.8g2.9kcal0g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g78kcal7.6g2.4g15.4g0.2g
Valittu annoskoko31g39kcal3.8g1.2g7.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.9g0.6g3.9g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g25g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672