Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 7g14kcal2.1g0g0.6g0g
Siankylki, raaka1.8g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g64kcal5.4g4.4g2.4g1g
Valittu annoskoko31g32kcal2.7g2.2g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.4g1.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.7g7.1g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933