Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka11g10kcal2g0g0.1g0g
Kevytmaito (Valio)9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly1.4g5kcal0.2g1g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.4g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g69kcal6g3.6g3g0.6g
Valittu annoskoko31g35kcal3g1.8g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.5g0.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g113kcal9.8g5.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956