Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)13g14kcal1.6g0.2g0.8g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.4g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g43kcal3.4g3.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko31g21kcal1.7g1.6g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.9g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.5g5.2g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201