Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis11g13kcal2.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g5.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g49kcal5.4g2g2g0.2g
Valittu annoskoko31g24kcal2.7g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal1.4g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g79kcal8.7g3.2g3.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135751