Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g14g17kcal1.2g2.7g0.2g0.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow10g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.1g3.3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Oltermanni 9% (Valio)1.5g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.7g3.8kcal0.1g0.3g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g68kcal4.4g7.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko31g34kcal2.2g3.8g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.1g1.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g109kcal7.1g12.3g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872