Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g7g7.7kcal1.2g0.2g0.2g0g
Risottoriisi (Risella), 60g5.3g19kcal0.4g4g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka1.8g2.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Hunaja 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g75kcal3.4g11.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko31g38kcal1.7g5.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal0.9g2.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g121kcal5.5g18.7g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414