Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)7.8g56kcal0g0g6.2g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2.1g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Siirappi, tumma0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta13g46kcal1.6g8.9g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g278kcal3.8g34.4g13.6g0.8g
Valittu annoskoko31g139kcal1.9g17.2g6.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g70kcal1g8.6g3.4g0.2g
Arvot/100g100g448kcal6.1g55.5g21.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740