Soija-vihannessekoitus-makaronilaatikko (tumma makaroni)

1(,5) tl suola
3 ml mustapippuri
0,5 ml valkopippuri
2 ml paahdettu paprikajauhe

Keitä soija ohjeiden mukaan (liha/kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä)

Kuullota sipuli (rypsiöljyn kera)

Keitä makaroni ohjeiden mukaan (suolalla maustetussa vedessä)

Vatkaa kananmunat ja maito, mausta

Raasta juusto

Heitä keitetyt makaroni, turvotettu (ruskistettu) soijarouhe, vihannekset kulhoon, osa juustoraasteesta ja munamaito sekaan.

Loput juustoraaste pinnalle.

Uunissa +200C n. 40 min, anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua

PS: Reseptiin merkitty vesimäärä se mitä laskennallisesti imetyi (osa makaronin keitinvedestä + soijaan imeytynyt)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Pallomaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni ( tumma Torino )2.9g10kcal0.5g1.7g0.1g0.2g
Soijarouhe, vaalea paahdettu, Risetti, 1 dl0.5g2.5kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Vaalea soijarouhe (Soyappetit), annos 15g0.5g1.7kcal0.3g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7.3g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, Polar 5% (Valio) 8g siivu1g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g47kcal3.6g5.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko31g24kcal1.8g2.6g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.9g1.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5.8g8.4g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173942