Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g188kcal3.8g24g8.4g1.2g
Valittu annoskoko31g94kcal1.9g12g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g47kcal1g6g2.1g0.3g
Arvot/100g100g305kcal6.1g38.8g13.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070