V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.7g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Aprikoosi, kuivattu 1.2g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Luumu kivetön 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.4g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g41kcal1.6g6.2g0.8g2g
Valittu annoskoko31g21kcal0.8g3.1g0.4g1g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.4g1.6g0.2g0.5g
Arvot/100g100g66kcal2.6g10g1.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720