Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Oltermanni, perinteinen4.2g15kcal1.1g0g1.2g0g
Aurajuusto2.4g8.1kcal0.5g0g0.7g0g
Paprika punainen 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki5.6g4.5kcal0.7g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 2.2g4.1kcal0.6g0g0.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )2.2g3.1kcal0.3g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g96kcal8.4g1g6.4g0.2g
Valittu annoskoko31g48kcal4.2g0.5g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal2.1g0.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.6g10.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062