Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Maitosuklaa 5.6g30kcal0.6g2.8g1.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g251kcal3.8g26.6g14.4g0.6g
Valittu annoskoko31g125kcal1.9g13.3g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g63kcal1g6.7g3.6g0.2g
Arvot/100g100g406kcal6.1g43g23.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772