Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)16g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.1g2kcal0.1g0g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.4g9kcal0g2.4g0g0g
Mansikkahillo 7.8g18kcal0g4.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g91kcal1.2g15.2g3.8g0.2g
Valittu annoskoko31g45kcal0.6g7.6g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal0.3g3.8g1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal1.9g24.6g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958