Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl5.7g7.5kcal0.8g0g0.5g0g
Sokeri3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.2g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 8.4g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g111kcal3.4g14g4.2g0.8g
Valittu annoskoko31g56kcal1.7g7g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal0.9g3.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g180kcal5.5g22.7g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168