Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 14g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper14g41kcal3.7g0g3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g137kcal7.6g0.8g11.6g0.6g
Valittu annoskoko31g69kcal3.8g0.4g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal1.9g0.2g2.9g0.2g
Arvot/100g100g221kcal12.3g1.3g18.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672