Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g5.9g14kcal0.7g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g57kcal2g6g2.6g0.8g
Valittu annoskoko31g29kcal1g3g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.5g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g93kcal3.2g9.7g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682