Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Auringonkukansiemen 3.1g19kcal0.7g0.4g1.5g0.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu2.2g12kcal0.5g0.4g1g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.9g6.3kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Kaurahiutale 1.2g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g169kcal6g20.6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko31g84kcal3g10.3g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna15g42kcal1.5g5.2g1.6g0.5g
Arvot/100g100g274kcal9.7g33.4g10.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316