Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.2kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%6.5g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen2.1g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g42kcal1.8g4.6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko31g21kcal0.9g2.3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.5g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g68kcal2.9g7.4g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207