JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta15g22kcal3g0g1.2g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Olut, alkoholiton Nikolai3.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g53kcal6g1.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko31g27kcal3g0.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1.5g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g86kcal9.7g1.9g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616