Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g2.5g8.5kcal0.2g1.8g0g0.2g
Kesäkurpitsa6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 6.2g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)9g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2.5g4.5kcal0.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g49kcal2.2g7.6g0.6g1g
Valittu annoskoko31g25kcal1.1g3.8g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.6g1.9g0.2g0.3g
Arvot/100g100g79kcal3.6g12.3g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349