Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 26g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g22kcal0.2g5g0g0.4g
Valittu annoskoko31g11kcal0.1g2.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0.3g8.1g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041