Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.7g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.2g15kcal0.5g3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 10g9kcal0.1g1.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g189kcal2.2g24.8g8.8g0.6g
Valittu annoskoko31g95kcal1.1g12.4g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g47kcal0.6g6.2g2.2g0.2g
Arvot/100g100g306kcal3.6g40.1g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586