Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Munan keltuainen0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g1.6g5.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.3kcal0g0.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Smetana2.3g9kcal0g0.1g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g134kcal2g15g6.8g1g
Valittu annoskoko31g67kcal1g7.5g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal0.5g3.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g217kcal3.2g24.2g11g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946