Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys3.7g4.9kcal0.7g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia7.8g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g39kcal3g1.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko31g20kcal1.5g0.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298