Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Sokeri 51g207kcal0g51.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai39g137kcal4.7g27.7g0.8g1.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g45kcal2.2g1.3g2.6g3.7g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 6g21kcal0g0g2.4g0g
Korppujauho 8.4g31kcal0.9g6.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1347kcal55.6g176g44.2g10.6g
Valittu annoskoko300g673kcal27.8g88g22.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna150g337kcal13.9g44g11.1g2.7g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.3g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256