Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 60g131kcal10.9g0g9.8g0g
Kieli naudan 60g120kcal10g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g754kcal48.4g50g38.4g5.2g
Valittu annoskoko300g377kcal24.2g25g19.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna150g189kcal12.1g12.5g9.6g1.3g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.3g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641