Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g25g38kcal1.1g8.1g0g0g
Kermaviili Ingman 10%79g95kcal2.5g3.5g7.9g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g7.9g20kcal1.4g3.7g0.6g1.3g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 166g378kcal31.5g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1123kcal78.4g30.8g77.8g2.6g
Valittu annoskoko300g562kcal39.2g15.4g38.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna150g281kcal19.6g7.7g19.5g0.7g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745