Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g341kcal28.5g0g25.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 56g128kcal7.9g1g10.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)17g21kcal0.6g0.6g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g19g6kcal0.3g1.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1146kcal81.2g10g86.6g0.8g
Valittu annoskoko300g573kcal40.6g5g43.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna150g286kcal20.3g2.5g21.7g0.2g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804