Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 36g314kcal0g0g35.5g0g
Pellavansiemenöljy71g640kcal0g0g71.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g36g28kcal0g0g3.2g0g
Viinietikka 158g33kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g2029kcal0g1.6g219.6g0g
Valittu annoskoko300g1015kcal0g0.8g109.8g0g
Annoskoko puolitettuna150g507kcal0g0.4g54.9g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233