Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Paistijauheliha 10%125g212kcal25g0g12.5g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Riisi tumma 53g185kcal3.7g38.2g1.2g2.1g
Timjami 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g979kcal60.2g92.4g38.2g10g
Valittu annoskoko300g490kcal30.1g46.2g19.1g5g
Annoskoko puolitettuna150g245kcal15.1g23.1g9.6g2.5g
Arvot/100g100g163kcal10g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327