Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)82g588kcal0.1g0.1g65.3g0g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 55g487kcal0g0g55.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki102g57kcal8.7g5.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g2264kcal17.6g10.4g241.2g0g
Valittu annoskoko300g1132kcal8.8g5.2g120.6g0g
Annoskoko puolitettuna150g566kcal4.4g2.6g60.3g0g
Arvot/100g100g378kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880