Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President63g161kcal11.9g0.3g12.5g0g
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 16g34kcal4.8g0g1.6g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g525kcal35.6g14g36.6g4.4g
Valittu annoskoko300g263kcal17.8g7g18.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna150g131kcal8.9g3.5g9.2g1.1g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663