Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g119kcal10.4g0.2g8.5g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g101g66kcal12g4.2g0.3g0g
Soijajauho rasvainen 18g82kcal6.1g4.1g4.1g2.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g33kcal2.9g0.7g2g3.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)10g26kcal1.7g3.4g0.6g3g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g68kcal2.7g0.7g5.8g1.2g
Leivinjauhe 5g8.9kcal0.3g1.9g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g91kcal0.1g0.1g10.1g0g
Oltermanni, perinteinen50g182kcal12.6g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1348kcal97.6g30.6g92g18.8g
Valittu annoskoko300g674kcal48.8g15.3g46g9.4g
Annoskoko puolitettuna150g337kcal24.4g7.7g23g4.7g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.1g15.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603