Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g125g463kcal5.6g38.8g31.3g4.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g50g55kcal11.5g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g63g88kcal4.8g7.5g4.4g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)47g9kcal0.3g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1237kcal44.8g97.2g73.8g9.8g
Valittu annoskoko300g619kcal22.4g48.6g36.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna150g309kcal11.2g24.3g18.5g2.5g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822