Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g50g225kcal3.9g34g8g1.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)25g158kcal0g0g17.5g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g100g230kcal0.4g12g20g0.5g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g50g55kcal0.3g7.5g2.5g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)75g383kcal3.4g42.7g25.5g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g2102kcal16g192.4g147g15.2g
Valittu annoskoko300g1051kcal8g96.2g73.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna150g525kcal4g48.1g36.8g3.8g
Arvot/100g100g350kcal2.7g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496