Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Taloussuklaa, Fazer63g322kcal2.4g35g18.7g3.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g25g140kcal2.1g13.7g8.5g0g
Vispikerma Flora 20%109g241kcal3.3g5.5g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1699kcal41.4g109g119.4g6.6g
Valittu annoskoko300g849kcal20.7g54.5g59.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna150g425kcal10.4g27.3g29.9g1.7g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452