Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g20g116kcal4.4g4g10.1g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g37g107kcal11g1.3g6.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g62g170kcal12.5g0.6g13.7g0g
Pakastepinaatti rainbow75g15kcal2.3g0.4g0.6g1g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.6g1.5g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g13g33kcal3.6g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1206kcal78.2g16.8g95.6g2g
Valittu annoskoko300g603kcal39.1g8.4g47.8g1g
Annoskoko puolitettuna150g301kcal19.6g4.2g23.9g0.5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697