Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi119g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.2g5.3kcal0.9g0.1g0g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)6g54kcal0g0g6g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl165g560kcal23g105.4g5.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1237kcal47.8g211g22.2g19.2g
Valittu annoskoko300g619kcal23.9g105.5g11.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna150g309kcal12g52.8g5.6g4.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.2g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108