Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 78g129kcal13.1g0g8.6g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g66g45kcal1.1g8.8g0.1g0.5g
Porkkana, raaka, annos 100g41g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g6.6g7.9kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%26g28kcal0.7g0.7g2.6g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g490kcal31.2g28g27.4g3.4g
Valittu annoskoko300g245kcal15.6g14g13.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna150g123kcal7.8g7g6.9g0.9g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264