Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl51g15kcal2.3g1g0.2g0.8g
Kukkakaali 88g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen58g19kcal1.9g2.9g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g133kcal12g13g2.4g6.2g
Valittu annoskoko300g67kcal6g6.5g1.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna150g33kcal3g3.3g0.6g1.6g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892