Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Tomaatti, tuore44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 44g47kcal3.7g6.1g0.2g3.1g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk31g12kcal0.5g2.3g0g1.5g
Fariinisokeri3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g109g33kcal1.1g4.4g0.3g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g365kcal12.8g41.2g13.2g13.2g
Valittu annoskoko300g183kcal6.4g20.6g6.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna150g91kcal3.2g10.3g3.3g3.3g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914