Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g20g116kcal4.4g4g10.1g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g38g107kcal11.1g1.3g6.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g63g171kcal12.5g0.6g13.8g0g
Pakastepinaatti rainbow75g15kcal2.3g0.4g0.6g1g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.7g1.6g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g13g34kcal3.6g0.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1209kcal78.6g17g95.8g2g
Valittu annoskoko301g604kcal39.3g8.5g47.9g1g
Annoskoko puolitettuna151g302kcal19.7g4.3g24g0.5g
Arvot/100g100g201kcal13.1g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697