Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 750g | 2700kcal | 97.5g | 495g | 27.8g | 45g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 900g | 1095kcal | 191.3g | 0g | 36g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 300g | 330kcal | 54g | 6g | 9g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 300g | 33kcal | 3.3g | 3g | 0.6g | 3g | |
Sipuli (kuorittu) | 150g | 41kcal | 2g | 7.2g | 0.3g | 2.6g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 300g | 60kcal | 1.8g | 11.4g | 0.9g | 4.2g | |
Kurkku, tuore | 300g | 30kcal | 1.8g | 5.1g | 0.3g | 2.1g | |
Annoskoko tuplana | 6000g | 8578kcal | 703.4g | 1055.4g | 149.8g | 113.8g | |
Valittu annoskoko | 3000g | 4289kcal | 351.7g | 527.7g | 74.9g | 56.9g | |
Annoskoko puolitettuna | 1500g | 2145kcal | 175.9g | 263.9g | 37.5g | 28.5g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |