Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1085kcal1.8g0.6g121.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g199g1159kcal43.7g39.7g100.9g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g374g1066kcal110.3g13.1g63.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g623g1701kcal124.6g6.2g137.1g0g
Pakastepinaatti rainbow748g150kcal23.2g3.7g6g9.7g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 499g133kcal16.5g15.5g0g0g
Valkosipuli 8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g125g334kcal35.5g3g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g12055kcal781.2g168g954.6g19.8g
Valittu annoskoko3000g6027kcal390.6g84g477.3g9.9g
Annoskoko puolitettuna1500g3014kcal195.3g42g238.7g5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697