Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1252g376kcal57.6g25g3.8g20g
Herne 301g207kcal15.2g28.1g1.2g9.3g
Lime, kuorittu, annos 50g125g45kcal0.8g2.8g1.4g3.5g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g751g902kcal165.3g6.8g26.3g3.8g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g4299kcal477.8g125.4g205.6g73.2g
Valittu annoskoko3000g2149kcal238.9g62.7g102.8g36.6g
Annoskoko puolitettuna1500g1075kcal119.5g31.4g51.4g18.3g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041