Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g667g2668kcal160.1g10g220.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g167g647kcal55g0g47.4g0g
Ricotta, Castelli834g1418kcal108.4g20.8g100.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Voi 167g1210kcal2g0.7g135.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g372kcal11g75.9g1.3g3.8g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g15837kcal839g250.4g1272.2g11.2g
Valittu annoskoko3000g7918kcal419.5g125.2g636.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna1500g3959kcal209.8g62.6g318.1g2.8g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194