Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 562g455kcal8.8g94.6g0.3g16.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.8g0.4g2.2g
Selleri, annos 50g112g16kcal1.1g3.4g0g0g
Lanttu 225g65kcal2.2g10.3g0.7g4g
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g281g337kcal9.6g10.1g28.1g0g
Herne 225g155kcal11.4g21g0.9g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6012g2573kcal78.8g377.2g65.6g71.8g
Valittu annoskoko3006g1287kcal39.4g188.6g32.8g35.9g
Annoskoko puolitettuna1503g643kcal19.7g94.3g16.4g18g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644