Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g1347g2694kcal188.6g28.3g202g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1123g674kcal11.2g50.5g44.9g6.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g45g404kcal0g0g44.9g0g
Tilli mauste11g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g22g15kcal1.7g2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.5g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6012g7612kcal405.2g168g584.2g13.4g
Valittu annoskoko3006g3806kcal202.6g84g292.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna1503g1903kcal101.3g42g146.1g3.4g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565