Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g76kcal2.9g2.9g5.9g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g533g320kcal8g69.3g0.5g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha533g885kcal101.3g0g53.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g267g80kcal2.4g12.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g3201kcal233.2g199g160.2g22g
Valittu annoskoko3008g1601kcal116.6g99.5g80.1g11g
Annoskoko puolitettuna1504g800kcal58.3g49.8g40.1g5.5g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177